Używamy ciasteczek

Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie i dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb możemy korzystać z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej, np poprzez ich usunięcie.

Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.

Szukasz informacji o ciasteczkach? Twoja prywatność jest bardzo ważna i dobrze, że to robisz. Gdybyś jednak szukał/a ciekawszej lektury zapraszamy na nasz blog dietetyka! Poniżej znajdują się ostatnie wpisy:

Substancje antyodżywcze w żywności II

Poza różnymi formami szczawianów i fitynianów, które ograniczają przyswajanie substancji odżywczych, a także saponinami, wykazującymi wątpliwe korzyści zdrowotne, w żywności znajdują się pozostałe związki antyodżywcze.

Czytaj więcej »

Aloes na twarz, aloes do picia

Na świecie występuje wiele roślin o ponadprzeciętnych właściwościach zdrowotnych. Jedną z nich jest aloes, którego spektrum zastosowania przekracza możliwości niejednego produktu z najwyższej półki. Designed

Czytaj więcej »

SIBO IBS i ból jelit

Dolegliwości jelitowe są jedną z częstszych problemów dotyczących żywności. Naprzemienna biegunka, wzdęcia i zaparcia utrudniają normalne funkcjonowanie, zmniejszają radość z życia,a nawet mogą prowadzić do

Czytaj więcej »